C# Object Kullanımı - Genel Bakış

C#’da ise bu fonksiyonu içmek sinein script muhtevaersine ayrı fonksiyon söylemek zorunda kaldık. Küfretmek ve söylemek kucakin aşağıdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Mafevkda object tipiyle oluşturulan değteamülkenler bulunmaktadır.

Sınıf ile nesne arasındaki en kemiksiz ilişik şu şekilde ortaya konmaktadır: “Nesneler sınıflardan türetilir.” Sık sık kullandığımız nesneler, sınıflardan türetilerek oluşturulurlar.

Örneğin veritabanından bir araç silindiğinde bir metodun çtuzakıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması delegate ile dokumalır.

Bu alanda yahut başka bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz demeına gelmemektedir.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının derneşik bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenli edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Yukarıdaki tasarruf, sık sık karşılaşmış olduğumız bünyeya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken aşağıdaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

WinTr’ye yeni eklenen ve bütün tag bileğerlerini okuyup yazmamızı sağlayan RWTagValue fonksiyonu C# kullanımı ise tam bir çile haline geldi. Bence C# kullanıcıları bu fonksiyon adına Tag’lara dolaysız muvasala yapsalar daha güzel evet.

Bu alanda veya başka bir alanda, benim ve başka yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz medlulına gelmemektedir.

Load sub C# Object Kullanımı veya oluşturacağınız öbür sub’larda dundaki üzere tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Object dershaneının tasarrufını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

Kullanıcı bir butona tıkladığında, makul bir hikâye tetiklenir ve bu olaya üstüne aksiyonlemler gerçekleştirilebilir.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama çalışmaleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None değerini yürekerir.:

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bağlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir veya yetişek tarafından belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *